Najnovšie recenzie zo sekcie Čítačky kníh
- výborný
- cena, ponuka formátov, podsvietenie, kapacita, menu a prepojenie cez PC.
- Android 13 (univerzálnosť - všetky Android aplikácie)
- výdrž baterky
- veľkosť
- farebný elektronický papier
- trochu vyššia cena
Nemám
Za danu cenu pouzitelne. Dolezite pre mna je, ze si mozem citat uz pred tym kupene knihy, ci uz cez Kindle, alebo cez Google obchod.
Ked som som kupil povodne Amazon citacku Kindle (vratil som ju po zisteni moznosti jej pouzitia; kupil som v inom obchode), tak som mohol citat len Kindle knihy, ziadnym sposobom som sa nedostal k mojim kniham kupenym cez Google.
U tejto citacky je mozne instalovat na nu Google aplikacie, takze sa clovek dostane ku vsetkym svojim kniham.
Testujeme
- mam doma
- Veľkosť do vrecka
Nechcem to písať do nevýhod ale je trochu problematické prihlásiť sa do účtu v zariadení ale s tým mala problém aj appka v telefóne.
- Výborný displej
- Bez reklám
- Kobo obchod - široký výber
- Dlhá výdrž batérie
- Kompletne opraviteľné zariadenie - všetky náhradné časti na ifixit
- Kvalitné spracovanie
- pri písaní poznámok pero reaguje iba s minimálnym oneskorením
- viacero predpripravených šablón
- ako notes super
- využiteľný na kreslenie
- pri vpisovaní do PDF extrémne spomalený
- listovanie v PDF tiež pomalé
- chýbajú šablóny využiteľné pre prácu - denný plánovač/diár
Smart paper je super pre ľudí/študentov ako poznámkovač. Píše sa doňho dobre, človek má pocit, že píše na skutočný papier. Rovnako využiteľný aj na kreslenie.
Pri práci ale nenahradí klasické papierové diáre. Veľmi mi chýbalo viac šablón využiteľných ako diár. Keď som si nejaké aj stiahla, zle sa s nimi pracovalo, písanie bolo veľmi oneskorené a celý proces zdĺhavý.
Nešlo mi pripojiť sa ku google disku, nech som skúšala čokoľvek (rôzne povolenia a pod.)
Celkovo je to za mňa myšlienka výborného poznámkovača, ale nedotiahnutá na využitie v práci. Takto sa jedná iba o zbytočne predražený notes.
Vykon a cena.
- ovladanie je na boku a nie dole
- dlha vydrz baterie
Kvalitný display s dobrou ostrosťou písma , rýchla odozva pri listovaní adresárov , rovnomerné podsvietenie, ľahký , príjemný na držanie v ruke. Oproti paperwrite ktorý som mal 8 rokov je to pomerne výrazne zlepšenie
Porovnával som tri dostupné zariadenia, ktoré ponúkajú možnosť náhrady papierového zápisníka (diára). Kolega má rM 2, tak som mu to požičal na porovnanie. On je spokojný so svojim zariadením, mne vyhovuje toto zariadenie. Hlavne z dôvodu možnosti prístupu na internet. A samozrejme okrem cloud uloženia je tu aj možnosť využitia pamäťovej karty aj ked 64GB, by malo stačiť. Pre moje využitie, zatiaľ spokojnosť.
PocketBook 700
Pridané: 12. septembra 2024
(naposledy upravené 12. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- krasny netradicny dizajn
- skvely display
- jednoduche ovladanie
- mnozstvo funkcii
- prehravanie audio knih
- primerana cena
- vacsi display, nez bezne citacky
- lahka a tenka
- po 2 tyzdnoch pouzivania zatial ziadne
Rozhodovala som sa medzi Kindle paperwhite 5 a Pocketbook era 700. Display maju presne ten isty, pocketbook ma ovela krajsi dizajn a trosku vacsi display. Takisto ma funkciu prehravania audioknih, takze vyhral pocketbook.
- Jednoduché rozhranie
- Váha zariadenia
- Nastavenie jasu
- Vydrž batérie
- Výborná čítačka. Kindle paperwhite, sa nevyrovná žiadna čítačka. Skúste iné a kúpite sa si napokom opäť Kindlepaperwhite. Viem o čom píšem. Drahšia, ale na nezaplatenie. Čítanie, Vás bude opäť baviť.
- Vyššia cena, ale stojí za to, dať pár EUR naviac.
Produkt nemá certifikáciu pre GOOGLE PLAY,
tak bol dosť problém nainštalovať aplikáciu Palmknihy /aplikácia na požičiavanie e-knižiek/. V popise je uvedená možnosť inštalácie. Po prekonaní počiatočných hlášok:
"produkt nie je certifikovaný pre GOOGLE PLAY" ...kontaktuje výrobcu, .... požiadajte predajcu o výmenu certifikovaného zariadenia, sa podarilo nainštalovať a sfunkčniť Google Play. Odporúčam kupovať iba v prípade dostatočnej znalosti IT.
Čítačka zatiaľ spĺňa moje očakávania. Menu je prehľadné, prihlásenie prebehlo bez najmenších chýb, podsvietenie stránok pri inteligentnom nastavení (striedanie mäkkého a ostrého odtieňa) je príjemné.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »