Najnovšie recenzie zo sekcie Čítačky kníh
- oceňujem hmotnosť - príjemne sa drží
- podsvietený displej
- send-to-PocketBook je proste pecka
- Wi-fi mi zo zatiaľ nevysvetliteľných dôvodov vypína
- škoda, že sa nedá zmeniť obrázok pri vypnutom stave
Pred týmto produktom som mal ešte kindle DX (z roku 2009) takže musím povedať, že je to neuveriteľne lepší zážitok z čítania. Páči sa mi veľkosť (aj keď pri niektorých pdf knihách je to len na škodu, kvôli veľkosti písma) no hlavne hmotnosť.
Odporúčam ;)
Nádherný dizajn, dcéra je velmi spokojná.
citačku som kupoval ako darček na čítanie wattpad. Aj ked zariadenie má android tak na googleplay sa nedalo dostať bezproblemovo ( teda aspon ja som nevedel). stránka wattpad tiež nešlo načítať. Nakoniec sa to podarilo, ale nainstalovalo sa to na kartu. Potom je to už v pohode a funguje.
napriek tomu kúpu zariadenia neľutujem a na ten účel, čo som chcel by som kúpil znova
Kvalitný výrobok s výbornými vlastnosťami.
- vynikajúci displej
- ľahká
- Veľká výdrž batérie aj pri každodennom používaní
- Veľmi ľachká
- Jednoduché nastavenie funkcíí a ovládania
spĺňa, čo od čítačky očakávam
- Zatiaľ som veľmi spokojný. Splnil to, čo som očakával.
je super velka obrazovka
- jednoduché ovládanie a podsvietený display
Skvelá vec na cestovanie, odporúčam. Má podsvietenie čo je super. Tenká a nie je veľká a je ľahká.
- Spĺňa všetko čo je v popise
- Ľahké ovládanie
- Rozmery
- Kvalitný displej
- Žiadne
- Bol to darcek pre dceru a je s nim uplne spokojna. Nateraz nahradil vsetky knihy ktore cita v papierovej podobe. Nemozeme ju od citacky odtrhnut, travi pri nej kopec casu dlho do neskoreho vecera. Cize podla tohoto hodnotim produkt velmi dobre.
- dnes najlepšia čítačka (lepšia než Kindle)
- veľký, jasný displej
- pripojenie priamo na Dropbox
- výborné možnosti prispôsobenia čítania dokonca aj formátu PDF
- predinštalované slovníky
- predinštalované množstvo kníh z rôznych jazykov
- dostupné príslušenstvo (rôzne obaly)
- stále dobrá cena napriek luxusnému produktu (o stovku menej než Kindle)
- všestranná podpora formátov
- množstvo možností a individuálnych konfigurácií podsvietenia displeja
- skvelá výdrž batérie oproti klasickému tabletu, ktorý treba neustále dobíjať
- oproti klasickému tabletu predsa len značne menej možností prispôsobenia výzoru textu (obmedzený počet fontov atď.)
- 8-palcový displej je ešte stále primalý na PDF-ká (ideálny by pre mňa bol 10-palcový displej vo formáte 10:16)
- Kvalitný displej
- Plynulé otáčanie stránok
- Výdrž batérie pri čítaní
- Slovník
- Jednoduchý import kníh
- Veľa podporovaných formátov
- Príjemné čítanie - používam každý deň cestou do práce a späť cca 2-3 hodiny
- V prípade, že budete výrobok používať len na čítanie - budete spokojný.
- Občas slabá odozva na virtuálnej klávesnici. V prípade čítania je to ešte ako tak znesiteľné, ale v prípade, že niečo potrebujete nastaviť - napríklad synchronizáciu s nejakou službou a musíte mať zapnuté wifi a zároveň zadávať heslo, je to čistá katastrofa. Krajné klávesy prakticky nereagujú a ak aj náhodou zafungujú, klávesnica klikne o jede až dva klávesy vedľa. Napríklad - stlačím Backspace a klikne na "o". Heslo do služby SendTo Pocketbook som zadával hodinu. Mal som sto chutí ísť ten "zázrak" vrátiť. Jediné šťastie, že pri štandardnom používaní klávesnice (vyhľadávanie v slovník ... a pod.), je presnosť odozvy čiastočne lepšia.
- Čítačka je primárne previazaná na nejaký český e-shop a nejde to zmeniť.
- Nedostatočný návod - niektoré úkony sú popísane veľmi schématicky a nepresne.
- Privítal by som napríklad slovník anglických frázových slovies.
- Pri používaní wifi slabá výdrž batérie.
- Pri zapnutom podsvietení mierna strata kontrastu (ale nič tragické)
Ak chcete čítať elektronické knihy, budete spokojný. Ak by ste chceli využívať aj pridanú hodnotu v podobe aplikácií (rss, eshop, synchronizácia) - zabudnite - je to čítačka.
Produkt je taký, ako sa dalo očakávať.
- splna vsertky ocakavania za dobru cenu
- DObrá na cesty
- možnosť vypnúť podsvietenie
- dobrý vzhľad
- pre mňa príliš nízke rozlíšenie obrazovky
- nevymeniteľná alebo nie jednoducho vymeniteľná batéria (ale rovnaký problé je asi aj u ostatných čítačiek)
- zmluva na používanie len v angličtine (respektíve platí len anglická verzia)
- Vysoké rozlíšenie
- Obrovský displej
- Podsvietenie meniace farbu podľa podmienok
- Kvalitné vyhotovenie
- Rastúca cena
Mercedes medzi čítačkami, ktorý nemá konkurenciu v tejto veľkosti a rozlíšení displeja.
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »