Najnovšie recenzie zo sekcie Čítačky kníh
- Podsvietenie displeja
- Mnozstvo podporovanych formatov
- Moznost zaslania knih cez pocketbook ucet, napriklad knihy zakupene na www.rajknih.sk
- Zatial nic podstatne.
- "Reklama" v sponzorovanej verzii je viacmenej len pozadie na obrazovke, vôbec neprekáža, je zbytočné si priplácať za verziu bez reklamy.
- Sama o sebe je dobrá pri čítaní textu, ktorý sa dá upraviť
- Pod svietenie v prípade potreby
- Tlačidlo odomknutia, na úplne vypnutie je potrebné dlhé držanie, obávam sa o jeho životnosť.
- Displej bez pod svietenia je čitateľný len pri výbornom svetle
- Taktiež by mohol byť väčší
- Neprečíta e-pub
veľká spokojnosť
- Prevedenie
- Pomer cena vykon
- Velmi lahke zariadenie
- Kvalita citania ako z originalnej knihy
- Wifi a knihkupectvo
- Protismykove prevedenie
- Moznost sd karty
- Interna pamet 8g
- Cena mozno niekto povie fajn ale je to len citacka knih a dokumentov podla mna ta cena je velka pre tieto zariadenia.
- Na ciernom prevedeni dost vidno odtlacky
Produkt bol gratis ako darcek k nakupu osobne som nikdy nehladal cistacku knih takze toto je premiera. Tato citacka svojimi moznostami ma prijemne prekvapila a co sa tyka citania knih tak mi to naozaj pripomina knihu len v trochu inej podobe :)... Odporucam tento produkt ale moj osobny nazor je ze za tieto peniaze je to neadekvatne nakolko sa jedna len o pristroj ktory je urceny na citanie knih .
- číta rôzne formáty kníh
- má osvetlenie displeja
- má pripojenie wifi
- pomalé reakcie
- nepresné reakcie
- preblikávanie displeja
- výpadky aplikácií
Dal som sa zvábiť chválospevmi na tento prístroj, ale asi ho ospevovali ľudia čo majú úplne minimálne nároky na pohodlie ovládania. Inak si neviem vysvetliť to vysoké hodnotenie. Jedine, že tie ostatné sú ešte horšie. Ak by to však malo byť horšie, to by som to musel rozšliapať, podpáliť, obúchať niekomu o hlavu.
Áno, dajú sa s ním výborne čítať knihy, ale najprv sa k nim musíte dopracovať. Asi som príliš zhýčkaný z používania smartfónu, takže možno trochu preháňam, no som z toho prístroja sklamaný.
Listovanie v knižnici je jedna katastrofa - tlačítka na prevracanie stránok sú na to dosť tuhé a hlučné, virtuálne tlačítka so šípkami na displaji totálne nepresné, každý štvrtý piaty dotyk vyvolá spustenie obsahu pri tlačítku, rolovanie zoznamu prstom to isté. Ak sa vám to stane, je možné sa vrátiť k predchádzajúcej úlohe pomocou správcu, za predpokladu, že medzitým nespadne, alebo sa neukončí.
Neviem pre koho je tam to wifi. Zobrazenie aj jednoduchých stránok trvá večnosť, odozva je nedostatočná, nikdy neviem či sa niečo deje na pozadí, alebo len čítačka nerozpoznala môj dotyk na niektorom z odkazov, či naopak ho rozpoznala keď som to nechcel pri posúvaní stránky prstom po displeji.
Bežný elektronický produkt modernej doby. Funkčnosť bez problémov, tak ako to by malo byť.
- lahučká
- mam bielu, pekny dizajn
- CZ & SK menu mi vobec nechyba.postacim si s ENG, tych par navigacnych stlaceny sa nauci kazdy
- v INGRAM bola najnizsia cena zo vsetkych e-shopov
- nema podsvietenie ani nastavenie jasu
- displej by mohol byt svetlejsi
- 8gb pamati
- vodeodolnost
- fonty
- zatial neviem posudit
Produkt som vybrala na základe odporúčania od známych. Jediné, čo mi nevyhovuje je malá obrazovka.
nemá SK ani CZ menu,
ťažkopádne ovládanie
Hladam som e-reader a jediny vhodny mi prisiel od firmy Amazon - Kindle Paperword 3.
Kompaktny dizajn, jednoducha konstrukcia, 300ppi display, skvela vydrz baterky a eshop priamo v zariadeni.
Celkovo som s produktom spokojny a verim tomu, ze vdaka tejto citacke sa donutim aj viacej citat knihy :).
- Rýchly eink display
- Jednoduché presúvanie ebook cez program
- Výdrž batérie
- Reklamy nie sú obťažujúce
- Menej kontrastný display
Za takúto cenu, odporúčam.
- jednoduché ovládanie, nelesklý povrch, už rok používame ten model, ale pre dvoch nestačí jeden reader :) jednoznačne odporúčam
- Lahucka citacka
Som spokojna s tovarom
- Svižnosť čítačky - RAM 512 MB
- 300 Dpi E link Carta HD je fakt dokonalý
- SmartLight pre zmenu farebnej teploty
- Infračervené snímanie dotyku
- Decentná váha
- Slovenské/české rozhranie
- Oproti Kindle podpora množstva formátov vč. chránených DRM
- Pamäť 8GB + MicroSD slot do 32GB
- Audio výstup s podporou MP3
- Utopený display v rámiku
- Chýbajúce TTS pre SK a CZ
Po dlhom váhaní som sa rozhodol vymeniť PB 623 TL a posunúť ju ďalej. Mal som na skúšku pár dní PB 626(2) TL3, bol som nadšený z kontrastu aj svižnosti (oproti PB623 TL) a rozhodnutý, že si ju kúpim. Vtedy som objavil existenciu PB631+ Touch HD2. Má to, čo mi chýbalo už na PB623 TL. Zmenu farby svetla. Funguje podobne ako napr. F.Lux v PC alebo v mobile. Podľa dennej doby reguluje potlačenie modrej až večer je príjemne teplá farba. Buď automaticky alebo sa to dá nastaviť manuálne.
Pracuje so všetkými formátmi kníh (možno preto subjektívne máličko pomalšia ako Kindle). Tlačítka sú mäkšie ako PB626, resp PB623.
Super výrobok, odporúčam jeho kúpu.
Dobrý produkt ale niekedy pomalšie reakcie.
používa najnovšiu technológiu,
je to darček, ale vybratý na základe vlastnej skúsenosti s podobným produktom,
ľahké ovládanie a nahrávanie nových kníh,
dlhá výdrž batérie
- Jednu už mám cca 15 mesiacov, túto som kúpil ako darček, s výrobkom som max. spokojný....
- tenká, ľahká
- dobré ovládanie
- vynikajúca výdrž batérie
- dobre čitateľný displej
žiadne
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »