Najnovšie recenzie zo sekcie Čítačky kníh
PocketBook 627 Touch Lux 4
Pridané: 10. septembra 2020
(naposledy upravené 10. septembra 2020)
Zakúpený v MALL.SK
- Výborný vzhľad aj kvalita
- Super vecička, prenosná knižnica
veľmi dobrá čítačka
Z čítačiek, čo mi prešli cez ruky zatiaľ jednoznačne najlepší produkt
- Je ľahká, rýchlo sa zapne
- Super
- kvalita za dobrú cenu
Výrobok mi plne vyhovuje.
- rozumna velkost displeja
- siroka podpora formatov knih
- takmer dvojnasobna cena oproti 6'' modelu
kvalitný displej, dobrá výdrž batérie
Vecička ktorá nahradí celú knižnicu. Kúpil som manželke, vraví že všetko ok, akurát si musí zvyknúť. Má automatické podsvietenie - super, automatickú zmenu orientácie - super, aplikáciu šach super pre deti, text to speech - super na učenie výslovnosti., ľahká prenosná aj v kabelke, výdrž bateriek pri bežnom čítaní sme po 1,5 týždni na polovici prvého nabitia.
- cena prijateľná, s funkciami a výdržou batérie som nadmieru spokojný
- Super produkt, ľahké ovládanie, dostačujúca veľkosť, no skratka SUPER !!!
- Nie je !
Úplná spokojnosť !
Celkovo som spokojný, problematické je iba to, že podporný softvér je v angličtine.
- Perfektná. Má všetko, čo treba, ba aj naviac. Naozaj je to Titanic medzi čítačkami ;)
v popise o produkte chyba informacia , ze tam nie je cesky ani slovensky jazyk
- Dobre vyvážený v ruke, veľmi pohodlné čítanie aj v posteli, resp. držanie aj len v jednej ruke, ale aj oboch naraz
- Display sa otáča automaticky podľa toho, ako otočíte zariadenie a s touto akciou sa preprogramujú aj tlačidlá
- Možnosť manuálneho aj automatického nastavenia intenzity podsvietenia a aj jeho teploty. Žlté podsvietenie spolu s veľkosťou displaya dáva pocit čítania skutočnej knihy
- Oproti Kindle paperwhite 2 (ktorý som mala predtým) väčší display s lepšou senzibilitou na dotyk, možnosť použiť tlačidlá na otáčanie strán, lepšie podsvietenie (rovnomernejšie), dobrý balance v ruke
- Oceňujem, že model je bez reklám a aj 32GB pamäť, kde je k dispozícii celá moja knižnica a dosť miesta aj pre audio
- Umožňuje pripojiť slúchadlá bluetooth a počúvať tak napríklad kindle audible books, čo sa chystám samozrejme vyskúšať, hneď ako dorazia tie bluetooth slúchadlá :)
- Výhodou Kindle zariadení sú predinštalované slovníky ale aj možnosť využitia Word Wise funkcie, ktorá predvyplní bežne vyhľadávané slová priamo do textu. Tiež rada využívam nákup kníh priamo so zariadenia, keď dočítam knihu.
Pre niekoho, kto číta veľa, je to podľa mňa dobrá voľba aj za danú cenu + možnosť počúvať audible books, veľký disk, vysoká kvalita. Z mojej strany absolútna spokojnosť.
- veľký a dobre čitateľný displej
- dá sa upraviť teplota podsvietenia
- pridávanie kníh / dokumentov odoslaním na email
- V tejto dobe keď sú kamenné predajne zavreté,tak super vec.
- velkost je akurat
- bateria vydrzi velmi dlho
- pri nakupe knih na slovenskych knihkupectvach sa kniha uklada ako Doc/document. Nie ako Kniha/books. cize ak chcete zdielat svoje knihy s niekym s rodiny tak to nie je mozne. Daju sa zdielat iba “books” a tie sa daju kupit iba cez amazon
+krasne, citatelne pismena
+aj v noci sa da citat ( v autobuse, vo vlaku ..) bez toho aby som niekohoo vyrusoval
+lahky, perfektny format
- bez ochranneho krytu: kryt treba hned kupit, aby som krasnu eknihu neposkodil
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »