Najnovšie recenzie zo sekcie Čítačky kníh

Pridané: 1. mája 2016

Odporúča produkt

Najlepší produkt, spoľahlivý obchod, rýchlosť doručenia, veľmi dobrý kurier

Pridané: 28. apríla 2016

• kompaktny
  • podsvietenie
  • obal v cene
  • vela podporovanych formatov (vratane audio a MP3)
  • dvierka na nabijanie
  • obal by mohol byt pevnejsie spaty s citackou (je iba magneticky uchyteny)

dobra kupa

• Vydrz baterie
  • Rychlost
  • Podpora formatov
  • Nic

Top citacka s velkou podporou roznych formatov.
Obsahuje taktiez viacero prekladovych slovnikov a aj anglicky vykladovy.

Overený zákazník Gigastore Overený zákazník

Pridané: 18. apríla 2016

Zakúpený v Gigastore

• to čo sľubuje
  • zatiaľ nič

Splnil moje očakávania, presne podľa toho na čo som tento produkt potreboval. Som spokojný.

Pridané: 18. apríla 2016

• Nemá to displej
  • Životnosť batérie
  • Cena
  • Funkcie

Odporúčam tento produkt, kto naozaj rád číta knihy, tak neoľutuje. Predpokladom je aspoň určitá technická zručnosť aj s PC.

Overený zákazník Chytré elektro Overený zákazník

Pridané: 10. apríla 2016

Zakúpený v Chytré elektro

Odporúča produkt
  • výborná cena oproti konkurencii
  • nadštandardné príslušenstvo zdarma
  • doba dodania
  • prišlo zabalené v originálnom balení
  • pridali zbierku kníh, máp, program pre správu elektronických kníh, návody a iné.
  • Dojem nadpriemerne dobrý
  • zatiaľ nič

skvelé

Pridané: 5. apríla 2016

Odporúča produkt
  • Všetko je na nej perfektné ešte asi predplatím denník SME a bude to tip top :)
  • Výdrž batérie zatiaľ dva týždne možno vydrží ešte nejaké tie dva dni ale sedím za ňou denne aj 2 3 hodiny, nehovorím o tom že na nej používam aj internet lebo zatiaľ skúšam všetko čo sa s ňou dá
  • Facebook funguje tiež (pre závislých) :D
  • To pod-svietenie je naj asi zo všetkého večer ho používam často preto asi tá výdrž len 2-3 týždne
  • Držanie príjemné ale používam väčšinou obal ktorí som si s ňou tiež kúpil.
  • Trochu ma sklamalo rozhranie PDF ale už som tento problém vyriešil cez program "calibre" :)

Cena pomer výkon - myslím, že lepšiu investíciu som už nemohol spraviť je fakt vidno že amazon kindle to fakt vie.

Energy eReader Pro

Energy eReader Pro

Pridané: 4. apríla 2016

(naposledy upravené 6. apríla 2016)

Neodporúča produkt
  • otvoreny system (android; s istymi vyhradami)
  • rozlisenie displaya (Pro+)
  • intenzita nasvietenia
  • material, spracovanie
  • vydrz baterie
  • slot na sd card
  • ma audio
  • je to doslova tablet s e-inkom
  • zlty nadych displaya pri vypnutom nasvieteni a slabsom vonkajsom svetle
  • nasvietenie pre zmenu dost modre
  • prejavuju sa chyby androidu
  • FBReader ako default reader je upraveny a neda sa urobit update resp. re-install z google play (nutny root)

Tuto citacku som mal necely mesiac (preco ju uz nemam - vid koniec). Vybral som si ju po dlhom zvazovani: povodne som chcel 8", ale nakoniec to vyhrala tato 6". Hlavne dovody boli dobre rozlisenie a otvoreny system (android), vdaka comu som mohol v pripade potreby pouzit inu appku hlavne na citanie PDFiek, co bola pre mna dost dolezita vec. Nasvietenie muselo byt a podpora audia bola uz len taka ceresnicka na torte poziadaviek.

Celkovo citacka ako produkt posobi vybornym dojmom, pocnuc peknym balenim. Material citacky je nieco ako pogumovany plast a ma oble tvary, vdaka comu sa velmi dobre drzi v ruke, hoci nie je najlahsia.

Display je eink carta, rozlisenie je uplne postacujuce. Ako som spomenul, ma zltsi nadych ale nijako extra to nevadi. Pri dobrom dennom svetle je to ok. Nasvietenie je do modra, ale svieti ako svina a je rovnomerne. Pouzival som na stupni 2-3 z 10 a stacilo.
Ovladanie je ok, prepinanie stranok tlacidlami funguje aj v niektorych appkach tretich stran (pouzival som Moon+ Reader). Velmi vhodne je tlacidlo na manual refresh displaya, ktoreho podrzanim sa da zapnut/vypnut nasvietenie.
Rychlost je ok, pripadala mi rychlejsia ako PocketBook, ale pomalsia ako Paperwhite 3.

Android prinasa citacke vyhody aj nevyhody. Najvacsou vyhodou je, ze si clovek moze nainstalovat lubovolny launcher a takisto sa nemusi spoliehat na stock appku na citanie. Problem je akurat ten, ze vacsina appiek nie je optimalizovana na e-ink a niektore veci su kvoli 'farbam' horsie citatelne. Napr mnou pouzivany Moon+ Reader je dost problemovy pri nastaveniach - aj kvoli farbam a aj kvoli neprisposobeniu velkosti dialogovych okien a nutnosti scrollovania (bolest na e-inkoch). Ale na citanie je vyborny.
Dalsim negativom je upraveny FBReader ako stock appka na citanie - update ani re-install nie je mozny (iba v ramci update firmwaru), alebo ak clovek citacku rootne (= riziko).
A nevyhodou je prejavovanie sa chyb androidu - prva vec, co som videl po zapnuti citacky bol alert o crashnutom procese, fakt "skvely" prvy dojem.

Od citacky som cakal som trochu lepsie citanie PDFiek, na tie je predsalen lepsi 8" display (no nestihol som vyskusat vsetky mozne appky).
Ale celkovo som bol s citackou spokojny, az tie androidacke crashe a az kym... som ju asi tyzden nepouzival a potom sa uz neprebrala k zivotu. Nepomohol hard reset cez reset dierku, nabitie z dvoch roznych zdrojov (pre istotu). Vysledkom bola reklamacia a mesacne cakanie bez vysledku: Energy Sistem sa neunuvali vec nacas vyriesit. Dostal som spat peniaze a citacku uz nemam (a stratil som poznamky k dvom dost dlhym kniham, ktore som stihol precitat).

Hovori sa, ze clovek 2x nevstupi do tej istej rieky a ja si tuto citacku uz tiez asi znova nekupim. Normalne by som jej dal 80-85%, ale nieco, co po necelom mesiaci kompletne zdochne a vyrobca sa neunuva riesit reklamaciu ,si nezasluzi viac ako 10%.
Je celkom mozne, ze uz nekupim ziadnu e-ink citacku, tam je to v mojom pripade o velkych kompromisoch, ideal pre mna este nikto nevyrobil :) a vyvoj dost stagnuje :(
Mozno vyskusam novy iPad Pro s true-tone displayom a night-shift funkciou a mozno ozeliem e-ink, aj tak citam len v interieri. Okrem toho na tablete funguju speed-reading appky a tie na pomalom e-inku nemaju sancu.

PS: na eReader bolo k dispozicii len jedno plastovo-kozene otvaracie puzdro za cca 20eur. Ja som kupil obojstranne neoprenove na Kindle za 5 USD aj s postovnym cez eBay. A bolo v poho. Usetril som a oproti origo puzdru je vacsia sanca, ze ho teraz predam.

Amazon Kindle Paperwhite 2

Amazon Kindle Paperwhite 2

Overený zákazník lacne-nakupy.sk Overený zákazník

Pridané: 29. marca 2016

Zakúpený v lacne-nakupy.sk

Odporúča produkt
  • rychle, nemrznuce, vela free e-knih v kindle store ale aj na internete
  • vyssia cena

Pridané: 29. marca 2016

Odporúča produkt
  • magnetický obal a fólia v cene
  • knihy, mapy, slovníky na dvd
  • pripojenie na wifi, fotoaparát
  • nízka váha
  • sudoku, solitaire a šach predinštalované
  • možné čítať knihy vo viacerých formátoch (+mp3)
  • podsvietenie
  • fotoaparát je slabý
  • internetový prehliadač je pomalý

samotná čítačka a (jednoduché) hry fungujú dobre, fotoaparát ani wifi nie sú bohvie čo, ale stačia

PocketBook 840 InkPad

PocketBook 840 InkPad

Pridané: 27. marca 2016

(naposledy upravené 27. marca 2016)

• Veľký displej
  • Vysoké rozlíšenie
  • Veľa funkcií
  • Super sa na tom čítaju PDFka
  • Podsvietenie je super
  • Nič

Tento produkt môžem len odporučiť. Oproti 6 palcovým čítačkam je to doslova luxus. Čítam veľa PDF ktoré bez problémov zobrazí. Nebanujem že som do nej investoval.

Overený zákazník MP3.sk Overený zákazník

Pridané: 19. marca 2016

Zakúpený v MP3.sk

• lahucka citacka
  • baterka vydrzi tyzdne ak nie mesiace
  • zozerie to velke mnozstvo formatov suborov
  • rozlisenie je velmi prijemne a lahko sa cita
  • par sekund sa to vypina alebo zapina, ale ziadny velku problem
  • nema podsvietenie na citanie v tme

Citacka je skvela. Dobry pomer ceny , vydrze , prevedenia, formatov na citanie, atd. Odporucam

Pridané: 15. marca 2016

Odporúča produkt
  • batéria, jednoduchosť, bez zbytočných funkcií
  • trošku pomalšie pri načítavaní, ale nič čo by vážne prekážalo

Čítačka presne na to, na čo bola vyrobená, na čítanie kníh, zmestí sa do vrecka, je ľahká, odolná, rozlíšenie úplne stačí, zobrazuje aj obrázky

Pridané: 7. marca 2016

• zatiaľ som spokojna

zatiaľ som spokojná

Overený zákazník INGRAM Overený zákazník

Pridané: 7. marca 2016

Zakúpený v INGRAM

Odporúča produkt

Vyhovuje mi po všetkých stránkach. Chýba mi len indikácia počtu strán, ale možno si to len neviem ešte nastaviť.

Pridané: 1. marca 2016

• kvalitný displej, podsvietenie
  • podpora formátov
  • dlhá výdrž baterky
  • kazovosť
  • prístup servisu pri reklamácii

Čítačka ako taká je kvalitná, no kúpu jednoznačne neodporúčam. Po 1,5 roku (mal som Touch Lux 2) mi pri zapínaní z ničoho nič zamrzla tapeta na displeji, a jediná časť displeja, ktorá sa zobrazovala správne, bol maly obdĺžnik dole. Čítačku som preto reklamoval, veď bola vždy v obale, vždy som si na ňu dával pozor, nikdy mi nespadla ani nič podobné. Zo servisu mi však prišla správa, že displej bol mechanicky poškodený, a záručná oprava sa teda naň nevzťahuje, ak chcem, oprava bude stáť 85 Eur. A toto nie je prvý prípad, kedy pri zamrznutí displeja servis odmietol spraviť záručnú opravu, stačí si pozrieť na nete. Takýto prístup k zákazníkovi je absolútne neospravedlniteľný, keď sa prístroj pokazí doslova sám od seba, že jeden večer funguje bez problémov, a na druhý deň zamrzne, a servis to zvalí na zákazníka, že on ho poškodil. Upozorňujem tak všetkých, ktorý zvažujú kúpu, nech si ju ešte raz dobre premyslia. Pretože ak sa vám čítačka raz pokazí, máte zaručené, že si môžete rovno kupovať novú, aj keď je v záruke. Ja radšej prejdem ku konkurencii, než mám riskovať, že zaplatím 85 Eur za sfušovanú prácu, a za ďalšieho polroka mi čítačka zase odíde, a zas si budem musieť zaplatiť nejakú podobne nehoráznu sumu. Toto je výsmech všetkým poctivo platiacim zákazníkom.

Pridané: 25. februára 2016

Odporúča produkt
  • lahky, lahko ovladatelny, velka podpora formatov + slovnik

Produkt som si vybral lebo podporuje vela formatov + ma vela funkcii ktore inym citackam chybaju: slovnik, fotak...
taktiez puzdro zdarma
PB pouzivam asi mesiac a zatial som nenasiel nijake minus

Pridané: 22. februára 2016

Odporúča produkt
  • Na čítačku PB 626 presne sedí.

čítačka v ňom perfektne sedí, magnet dobre drží, ani náhodou sa neotvorí.

Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25